Bëhuni një hero shërues

Nëse ata janë pacientë, familje, miq, kujdestarë, profesionistë mjekësorë ose avokatë të sëmundjeve të rralla, Heronjtë tanë shërues kanë të njëjtin vizion:

Asnjë sëmundje nuk është shumë e rrallë për shërim.

Healing Heroes shkojnë më lart dhe më gjerë për të mbështetur komunitetin IPPF duke bërë mbështetje, dhurata mujore për të mbështetur misionin tonë për përmirësimin e cilësisë së jetës për të gjithë ata që preken nga pemfigusi dhe pemfigoidi.

Bëhuni një hero shërues sot!

Shumica e pacientëve pemphigus dhe pemphigoid nuk e njohin asnjeri me këto sëmundje derisa të lidhen me Komunitetit IPPF.

Ndihmoni pacientët të dinë se nuk janë vetëm.

DONO SOT

Shkarko prezantimet

Merrni pjesë në konferencë dhe doni më shumë?

Zbuloni konferencën krejtësisht?

Studimi i Historisë Natyrore IPPF

Sponsorizuar nga NORD dhe FDA, ky studim i ri do të avancojë kërkimin e P / P me ndihmën e juve, pacientit.

ME SHUME

PemPress logo

Një IPPF Lajme Site duke paraqitur të rejat mbi Ndërgjegjësimin, Advokimin, Mbështetjen e Pacientëve dhe Fondacionin.

Dobishme, Njohuri
Stafi

Trajnerët tanë të Shëndetit Peer janë më shumë se një burim informacioni, ata janë pacientë si ju.

Mëso më shumë

një imazh i një çifti të vjetër të lumtur që mbajnë njëri-tjetrin

Pacientët dhe kujdestarët

Merni mbështetje të personalizuar si pacient, kujdestar, anëtar i familjes ose mik.

një imazh i një grupi mjekësh që qëndrojnë pranë njëri-tjetrit

Për Profesionistët e Mjekësisë

Gjeni listat e rekomanduara nga ekspertët, informacionet mbi sëmundjen dhe trajtimin, dhe më shumë.

një imazh i një dentisti që punon në dhëmbët e pacientëve

Programi i Ndërgjegjësimit P / P

Rritja e ndërgjegjësimit P / P është thelbësore për të reduktuar kohën e diagnozës dhe vonesat në trajtim.

"IPPF gjithmonë duket se më ndihmon të kthehem në rrugën e duhur" - Patricia, CA
2015-10-09T09: 25: + 31 00: 00
"IPPF gjithmonë duket se më ndihmon të kthehem në rrugën e duhur" - Patricia, CA
"Mei Ling, faleminderit shumë për shqetësimin dhe inkurajimin tuaj.Vitin e kaluar kur flisnim për herë të parë, unë kam qenë në një vend mjaft të ulët, për shkak të këshillit tuaj dhe fjalëve të mira.Unë kam vazhduar të luftoj dhe nuk mund të kem bërë atë pa ndihmën tuaj. " - Ryan, CA
2015-09-16T08: 48: + 34 00: 00
"Mei Ling, faleminderit shumë për shqetësimin dhe inkurajimin tuaj.Vitin e kaluar kur flisnim për herë të parë, unë kam qenë në një vend mjaft të ulët, për shkak të këshillit tuaj dhe fjalëve të mira.Unë kam vazhduar të luftoj dhe nuk mund të kem bërë atë pa ndihmën tuaj. " - Ryan, CA
"Si dikush i ri (dhe më në fund!) Diagnostikuar me MMP, Nuk mund të them mjaftueshëm për Mei Ling Moore, një trajner i cili dëgjon dhe informon dhe kujdeset aq thellë. Kjo organizatë ka qenë një dhuratë hyjnore! "

-Judi

2014-09-30T15: 44: + 48 00: 00

-Judi

"Si dikush sapo (dhe më në fund!) Diagnostikuar me MMP, unë nuk mund të them mjaft rreth Mei Ling Moore, një trajner i moshuar që dëgjon dhe informon dhe kujdeset kaq thellë.
"Ishte e dobishme të dija se mund të marr mbështetjen e IPPF dhe të tjerëve me kushte të ngjashme! Një ditë shpresoj të marr pjesë në konferencën vjetore!"
- Bonnie
2014-09-02T19: 47: + 45 00: 00
"Ishte e dobishme të dija se mund të marr mbështetjen e IPPF dhe të tjerëve me kushte të ngjashme! Një ditë shpresoj të marr pjesë në konferencën vjetore!" - Bonnie
"Kur diagnostikuam së pari, u largova nga spitali pas një muaji, i humbur dhe i dëshpëruar, më ndihmove të më ndihmosh gjatë kohës më të keqe të jetës sime, nuk e kam thënë më parë publikisht, JU FALEMINDERIT për advokimin tuaj dhe TË GJITHA ju bëni në emër tonë! "
- Randi, FL
2014-08-28T08: 36: + 16 00: 00
"Kur diagnostikuam së pari, u largova nga spitali pas një muaji, i humbur dhe i dëshpëruar, më ndihmove të më ndihmosh gjatë kohës më të keqe të jetës sime, nuk e kam thënë më parë publikisht, JU FALEMINDERIT për advokimin tuaj dhe TË GJITHA ju bëni në emër tonë! " - Randi, FL
"Kur unë u diagnostikuam për herë të parë, liderët u përgjigjën në pyetjet dhe shqetësimet e mia, e vlerësoj të gjithë informacionin që na jepni.
- Peggy, OH
2014-08-28T08: 35: + 05 00: 00
"Kur unë u diagnostikuam për herë të parë, liderët u përgjigjën në pyetjet dhe shqetësimet e mia, e vlerësoj të gjithë informacionin që na jepni. - Peggy, OH
"Unë me të vërtetë nuk mund t'i gjej fjalët përsëri, faleminderit, për punën tuaj të mirë!"
2014-07-17T22: 12: + 47 00: 00
"Unë me të vërtetë nuk mund t'i gjej fjalët përsëri, faleminderit, për punën tuaj të mirë!"
"Vlerësoni të gjithë punën tuaj të vështirë në edukimin e atyre prej nesh këtu që kanë të bëjnë me këtë sëmundje të çuditshme!"
- Gary
2014-07-17T22: 12: + 14 00: 00
"Vlerësoni të gjithë punën tuaj të vështirë në edukimin e atyre prej nesh këtu që kanë të bëjnë me këtë sëmundje të çuditshme!" - Gary
"Burim i madh i informacioneve, për njerëzit e sapo diagnostikuar dhe revizionuar me Pemphigus & Pemphigoid. Ju lutem mbani lart punën e mirë guys!"
- Toni, Britani e Madhe
2014-07-17T22: 11: + 49 00: 00
"Burim i madh i informacioneve, për njerëzit e sapo diagnostikuar dhe revizionuar me Pemphigus & Pemphigoid. Ju lutem mbani lart punën e mirë guys!" - Toni, Britani e Madhe
"Mendoj se është një mbrojtës i jetës për ne. Është e mrekullueshme që dikush të flasë me kë e ka edhe këtë problem. Mbështetja është e vetmja përgjigje që na ndihmon mentalisht dhe emocionalisht përmes kësaj sëmundje të tmerrshme".
- Pat, IA
2014-07-17T22: 11: + 23 00: 00
"Mendoj se është një mbrojtës i jetës për ne. Është e mrekullueshme që dikush të flasë me kë e ka edhe këtë problem. Mbështetja është e vetmja përgjigje që na ndihmon mentalisht dhe emocionalisht përmes kësaj sëmundje të tmerrshme". - Pat, IA
"Unë nuk e di se çfarë do të kisha bërë me këtë faqe interneti, më ndihmuan të gjej një doktor në zonën time, trajnerët e kolegëve janë awesome, ata janë të gjithë njerëz që kanë qenë të njëjtë sikur ne. që është i njohur me sëmundjen time ".
- Mia
2014-07-17T22: 10: + 54 00: 00
"Unë nuk e di se çfarë do të kisha bërë me këtë faqe interneti, më ndihmuan të gjej një doktor në zonën time, trajnerët e kolegëve janë awesome, ata janë të gjithë njerëz që kanë qenë të njëjtë sikur ne. që është i njohur me sëmundjen time ". - Mia
"Faqja e internetit e IPPF-së ka informacione jashtëzakonisht të dobishme për këdo që merret me këtë sëmundje, kam mësuar aq shumë nga faqja që kam bërë nga mjekët e mi." Stafi është shumë i dobishëm dhe ata kanë vënë në konferenca të shkëlqyera ".
- Scott, IL
2014-07-17T22: 09: + 48 00: 00
"Faqja e internetit e IPPF-së ka informacione jashtëzakonisht të dobishme për këdo që merret me këtë sëmundje, kam mësuar aq shumë nga faqja që kam bërë nga mjekët e mi." Stafi është shumë i dobishëm dhe ata kanë vënë në konferenca të shkëlqyera ". - Scott, IL
"Kjo organizatë është një burim dhe përkrahje më e mrekullueshme, unë do ta rekomandoja atë. Sigurisht më ndihmoi !!!!"
- Vicki, NC
2014-05-06T23: 45: + 08 00: 00
"Kjo organizatë është një burim dhe përkrahje më e mrekullueshme, unë do ta rekomandoja atë. Sigurisht më ndihmoi !!!!" - Vicki, NC
"Unë jam duke bërë shumë më mirë në sajë të IPPF-së. Kam qenë në trajtim për një javë dhe ndjej 100% më mirë! Dua të falënderoj IPPF-në, sepse po të mos kisha marrë listën e referimit të mjekut, nuk do të kisha gjetur një mjeku që mund të më trajtojë siç duhet. "
- Keturah, NY
2014-05-06T23: 25: + 08 00: 00
"Unë jam duke bërë shumë më mirë në sajë të IPPF-së. Kam qenë në trajtim për një javë dhe ndjej 100% më mirë! Dua të falënderoj IPPF-në, sepse po të mos kisha marrë listën e referimit të mjekut, nuk do të kisha gjetur një mjeku që mund të më trajtojë siç duhet. " - Keturah, NY
TELL US STORY TUAJ
kërkoni një ikonë të trajnerit

Keni një sëmundje, trajtim, apo pyetje jetese?

Trajnerët tanë të shëndetësisë janë edhe pacientë. Ato ofrojnë informacion, përvojë dhe mbështetje që nuk mund të gjenden askund tjetër.
Mësoni Më Tepër