Jadi penyembuhan Pahlawan

Naha maranéhna jadi pasien, kulawarga, babaturan, caretakers, professional médis, atawa ngabela panyakit langka, penyembuhan kami Pahlawan bagikeun visi nu sami:

Taya kasakit teuing langka keur cageur.

Penyembuhan Pahlawan balik luhur sarta saluareun keur ngarojong masarakat IPPF ku nyieun sustaining, hadiah bulanan keur ngarojong misi kami tina ngaronjatkeun kualitas kahirupan pikeun sakabéh jalma kapangaruhan ku pemphigus na pemphigoid.

Jadi penyembuhan Pahlawan Dinten!

Paling pemphigus sarta penderita pemphigoid teu terang saha wae panyakit ieu dugi aranjeunna nyambung jeung komunitas IPPF.

penderita Pitulung nyaho aranjeunna henteu nyalira.

nyumbang Dinten

Ngundeur presentasi

Hadir konferensi jeung hayang leuwih?

Sono konférénsi sakabehna?

IPPF Sajarah Study Pengetahuan Alam

Disponsoran ku Nord jeung FDA, ulikan anyar ieu bakal maju P / P panalungtikan kalawan pitulung ti YOU, sabar.

INPO NU LEUWIH

logo PemPress

Hiji News Loka IPPF featuring panganyarna dina Kasadaran, advokasi, Rojongan Sabar, sarta Yayasan.

Mantuan, pangaweruh
Pagawe

Kami peringkat pelatih peer Kaséhatan nu leuwih ti sumber informasi, aranjeunna penderita kawas anjeun.

DIAJAR DEUI

hiji gambar tina sababaraha heubeul senang nyekel silih

Pasén & Caregivers

Nampi rojongan ngaropéa salaku sabar, caregiver, anggota kulawarga, atawa sobat.

hiji gambar tina grup dokter nangtung gigireun silih

Pikeun Profesional Médis

Manggihan béréndélan ahli-dianjurkeun artikel, kasakit jeung perlakuan informasi, sareng nu sanesna.

hiji gambar tina dokter gigi hiji gawe dina huntu penderita

P / P Program Kasadaran

Ngaronjatna P / P kasadaran anu penting pikeun ngurangan kali diagnosis na Nepi perlakuan.

"The IPPF salawasna sigana mantuan kuring meunang deui dina lagu" - Patricia, CA
2015-10-09T09: 25: 31 + 00: 00
"The IPPF salawasna sigana mantuan kuring meunang deui dina lagu" - Patricia, CA
"Mei Ling, Hatur nuhun pisan kanggo perhatian anjeun, sarta dorongan. Taun ka tukang nalika urang munggaran spoke, abdi éta dina tempat geulis low. Alatan déwan anjeun, sarta jenis words.I geus terus tarung ieu, teu bisa boga rengse eta tanpa pitulung anjeun. " - Ryan, CA
2015-09-16T08: 48: 34 + 00: 00
"Mei Ling, Hatur nuhun pisan kanggo perhatian anjeun, sarta dorongan. Taun ka tukang nalika urang munggaran spoke, abdi éta dina tempat geulis low. Alatan déwan anjeun, sarta jenis words.I geus terus tarung ieu, teu bisa boga rengse eta tanpa pitulung anjeun. " - Ryan, CA
"Salaku batur karek (jeung tungtungna!) Didiagnosis kalawan MMP, Abdi Teu Bisa Ngucapkeun cukup ngeunaan Mei Ling Moore, hiji palatih peer anu listens na informs sarta paduli kitu deeply. Organisasi ieu geus godsend a! "

-Judi

2014-09-30T15: 44: 48 + 00: 00

-Judi

"Salaku batur karek (jeung tungtungna!) Didiagnosis kalawan MMP, abdi Teu Bisa Ngucapkeun cukup ngeunaan Mei Ling Moore, hiji palatih peer anu listens na informs sarta paduli kitu deeply. Organisasi ieu geus godsend a!"
"Hayu urang geus mantuan uninga abdi tiasa nampi rojongan ti IPPF jeung nu lianna kalayan kaayaanana sarupa! Someday Mugi hadir dina konferensi taunan!"
- Bonnie
2014-09-02T19: 47: 45 + 00: 00
"Hayu urang geus mantuan uninga abdi tiasa nampi rojongan ti IPPF jeung nu lianna kalayan kaayaanana sarupa! Someday Mugi hadir dina konferensi taunan!" - Bonnie
"Nalika munggaran didiagnosis I ditinggalkeun rumah sakit sanggeus sabulan, leungit na despondent. Anjeun mantuan taneuh kuring salila waktu awon tina hirup kuring. Kuring geus teu ngomong deui saméméh masarakat awam. Hatur nuhun pikeun advokasi anjeun sarta ALL Sadérék atas nama urang! "
- Randi, FL
2014-08-28T08: 36: 16 + 00: 00
"Nalika munggaran didiagnosis I ditinggalkeun rumah sakit sanggeus sabulan, leungit na despondent. Anjeun mantuan taneuh kuring salila waktu awon tina hirup kuring. Kuring geus teu ngomong deui saméméh masarakat awam. Hatur nuhun pikeun advokasi anjeun sarta ALL Sadérék atas nama urang! " - Randi, FL
"Kapan ieu mah munggaran didiagnosis situs jeung pamingpin diwaler patarosan na masalah kuring. Kuring ngahargaan sakabeh informasi nu masihan kami. Ngajadikeun aran moal jadi nyalira".
- Peggy, OH
2014-08-28T08: 35: 05 + 00: 00
"Kapan ieu mah munggaran didiagnosis situs jeung pamingpin diwaler patarosan na masalah kuring. Kuring ngahargaan sakabeh informasi nu masihan kami. Ngajadikeun aran moal jadi nyalira". - Peggy, OH
"Nyaan moal bisa manggihan kecap mun sakali deui, hatur nuhun, pikeun digawé alus anjeun!"
2014-07-17T22: 12: 47 + 00: 00
"Nyaan moal bisa manggihan kecap mun sakali deui, hatur nuhun, pikeun digawé alus anjeun!"
"Ngahargaan sagala gawé teuas anjeun dina ngadidik pamadegan urang kaluar dieu kaayaan panyakit aneh kieu!"
- Gary
2014-07-17T22: 12: 14 + 00: 00
"Ngahargaan sagala gawé teuas anjeun dina ngadidik pamadegan urang kaluar dieu kaayaan panyakit aneh kieu!" - Gary
"Sumber Great info, keur karek didiagnosis na revisiting jalma kalawan Pemphigus & Pemphigoid. Mangga tetep nepi ka guys karya alus!"
- Toni, UK
2014-07-17T22: 11: 49 + 00: 00
"Sumber Great info, keur karek didiagnosis na revisiting jalma kalawan Pemphigus & Pemphigoid. Mangga tetep nepi ka guys karya alus!" - Toni, UK
"Jigana ieu hiji saver hirup ka urang. Ieu éndah boga batur ngobrol jeung anu ngabogaan masalah ieu ogé. Rojongan mangrupakeun hiji-hijina jawaban pikeun mantuan kami mental sarta emotionally ngaliwatan panyakit pikasieuneun ieu."
- Pat, IA
2014-07-17T22: 11: 23 + 00: 00
"Jigana ieu hiji saver hirup ka urang. Ieu éndah boga batur ngobrol jeung anu ngabogaan masalah ieu ogé. Rojongan mangrupakeun hiji-hijina jawaban pikeun mantuan kami mental sarta emotionally ngaliwatan panyakit pikasieuneun ieu." - Pat, IA
"Kuring teu nyaho naon Abdi geus dipigawé kalawan kaluar ramatloka ieu. Aranjeunna mantuan kuring nomeran dokter di wewengkon kuring. The peringkat pelatih peer anu Heboh! Maranehna kabeh jalma nu geus liwat sarua sakumaha urang. Refreshing Anak ngobrol jeung batur nu geus wawuh jeung kasakit abdi. "
- Mia
2014-07-17T22: 10: 54 + 00: 00
"Kuring teu nyaho naon Abdi geus dipigawé kalawan kaluar ramatloka ieu. Aranjeunna mantuan kuring nomeran dokter di wewengkon kuring. The peringkat pelatih peer anu Heboh! Maranehna kabeh jalma nu geus liwat sarua sakumaha urang. Refreshing Anak ngobrol jeung batur nu geus wawuh jeung kasakit abdi. " - Mia
"The ramatloka IPPF boga informasi pisan mangpaat pikeun sasaha kaayaan panyakit ieu. Kuring geus diajar jadi loba ti loka anu sakumaha atuh ti dokter mah. Staf ieu wonderfully mantuan sarta aranjeunna ditunda konferensi hébat ogé".
- témbal, Il
2014-07-17T22: 09: 48 + 00: 00
"The ramatloka IPPF boga informasi pisan mangpaat pikeun sasaha kaayaan panyakit ieu. Kuring geus diajar jadi loba ti loka anu sakumaha atuh ti dokter mah. Staf ieu wonderfully mantuan sarta aranjeunna ditunda konferensi hébat ogé". - témbal, Il
"Organisasi ieu mangrupakeun sumberdaya paling éndah sarta rojongan, abdi kacida bakal nyarankeun eta. Ieu pasti mantuan kuring !!!!"
- Vicki, NC
2014-05-06T23: 45: 08 + 00: 00
"Organisasi ieu mangrupakeun sumberdaya paling éndah sarta rojongan, abdi kacida bakal nyarankeun eta. Ieu pasti mantuan kuring !!!!" - Vicki, NC
"Kuring keur ngalakukeun nuhun sahingga leuwih hadé ka IPPF. Kuring geus on perlakuan for minggu kamari jeung ngarasa 100% hadé! Abdi hoyong hatur ka IPPF, sabab lamun kuring geus teu narima daptar dokter rujukan Abdi teu bakal geus kapanggih hiji dokter anu leres bisa ngubaran kuring. "
- Keturah, Ny
2014-05-06T23: 25: 08 + 00: 00
"Kuring keur ngalakukeun nuhun sahingga leuwih hadé ka IPPF. Kuring geus on perlakuan for minggu kamari jeung ngarasa 100% hadé! Abdi hoyong hatur ka IPPF, sabab lamun kuring geus teu narima daptar dokter rujukan Abdi teu bakal geus kapanggih hiji dokter anu leres bisa ngubaran kuring. " - Keturah, Ny
Ngabejaan carita anjeun AS
menta hiji ikon palatih

Boga panyakit, perlakuan, atawa sual gaya hirup?

Gerbong kaséhatan peer urang nu pasien, teuing. Aranjeunna nawiskeun informasi, pangalaman, sarta rojongan nu teu bisa kapanggih di mana waé nu sejenna.
Diajar deui